Advertisement

Απεργια Ταξι - Πώς 25χρονος οδηγός ταξί ξάφριζε ηλικιωμένους πελάτες του ... : Με στάσεις εργασίας εκφράζουν την αντίθεσή τους στο πολυνομοσχέδιο οι εργαζόμενοι σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ προκηρύχθηκε και νέα 24ωρη απεργία στα ταξί.

Απεργια Ταξι - Πώς 25χρονος οδηγός ταξί ξάφριζε ηλικιωμένους πελάτες του ... : Με στάσεις εργασίας εκφράζουν την αντίθεσή τους στο πολυνομοσχέδιο οι εργαζόμενοι σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ προκηρύχθηκε και νέα 24ωρη απεργία στα ταξί.. Εισαγγελική διάταξη για αναγκαστική σίτισή του δ.κουφοντίνα. Ευρώ, που είναι και η. Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. Τι φρέναρε την ύφεση στο τρίμηνο. Χωρίς ταξί και την πέμπτη η αθήνα.

Με στάσεις εργασίας εκφράζουν την αντίθεσή τους στο πολυνομοσχέδιο οι εργαζόμενοι σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ προκηρύχθηκε και νέα 24ωρη απεργία στα ταξί. Κοινό καθώς οι εργαζόμενοι στα μμμ κάνουν στάσεις εργασίας για το μεσοπρόθεσμο πακέτο μέτρων και οι οδηγοί ταξί απεργούν! Ευρώ, που είναι και η. Σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία την προσεχή τρίτη και τετάρτη, 27 και 28 σεπτεμβρίου. Χριστόφορος» ενημερώνει ότι με ομόφωνη απόφαση του.

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ: Θάνατος εργαζόμενου στο Μετρό ...
ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ: Θάνατος εργαζόμενου στο Μετρό ... from 1.bp.blogspot.com
Χειρόφρενο για 12 ώρες από τους οδηγούς. Ευρώ, που είναι και η. Ένα μικρό λαθάκι στα 4.80 (ύψος που είχε άνετα η ελληνίδα πρωταθλήτρια) και πέρασε με την 2η προσπάθεια, έφερε για λίγο πρώτη την νεο ζηλανδή. Στάση εργασίας από τις 4 τα ξημερώματα αύριο, πέμπτη 8 νοεμβρίου ως τις 16:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας η χώρα. Αναστολη τησ πανελλαδικησ απεργιασ ταξι (5/8/2011). Χωρίς ταξί από δευτέρα θα μείνει όλη η ελλάδα, καθώς η ομοσπονδία των αυτοκινητιστών κήρυξε, την παρασκευή απεργία διαρκείας, με ισχύ από τη δευτέρα 5 νοεμβρίου. Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. Οι οδηγοί εκτός από τη στάση εργασίας θα.

Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί ταξί στην αττική σήμερα τετάρτη 13 ιουνίου, από τις 06:00, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας η…

Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί ταξί στην αττική σήμερα τετάρτη 13 ιουνίου, από τις 06:00, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας η… Οι οδηγοί εκτός από τη στάση εργασίας θα. Αναστολη τησ πανελλαδικησ απεργιασ ταξι (5/8/2011). Χριστόφορος» ενημερώνει ότι με ομόφωνη απόφαση του. Στάσεις εργασίας στα μμμ και 24ωρη απεργία στα ταξί. Πότε απεργούν ταξί μέχρι παρασκευή 22 ιουλίου; Εισαγγελική διάταξη για αναγκαστική σίτισή του δ.κουφοντίνα. Νέο ραντεβού για απεργία δίνουν οι ιδιοκτήτες ταξί σύμφωνα με πληροφορίες, οι αυτοκινητιστές σχεδιάζουν να συνεχίσουν την απεργία τους στις. Ευρώ, που είναι και η. Κοινό καθώς οι εργαζόμενοι στα μμμ κάνουν στάσεις εργασίας για το μεσοπρόθεσμο πακέτο μέτρων και οι οδηγοί ταξί απεργούν! Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Δεν κάνουμε πίσω στην απεργία.

Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Τι φρέναρε την ύφεση στο τρίμηνο. Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί ταξί στην αττική σήμερα τετάρτη 13 ιουνίου, από τις 06:00, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας η… Πότε απεργούν ταξί μέχρι παρασκευή 22 ιουλίου; Στα δικαστήρια η αντιπαράθεση του συνδέσμου αυτοκινητιστών ταξί αττικής (σατα) και της εταιρείας taxibeat με τον αρμόδιο υπουργό χρήστο.

ΤΑΞΙΤΖΗΣ: ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ! ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ...
ΤΑΞΙΤΖΗΣ: ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ! ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ... from 3.bp.blogspot.com
Στάσεις εργασίας στα μμμ και 24ωρη απεργία στα ταξί. Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Αναστολη τησ πανελλαδικησ απεργιασ ταξι (5/8/2011). Στάση εργασίας από τις 4 τα ξημερώματα αύριο, πέμπτη 8 νοεμβρίου ως τις 16:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας η χώρα. Οι ιδιοκτήτες ταξι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην ανατολική θεσσαλονίκη και στη συνέχεια με πορεία με τα ταξί τους, κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της πόλης και το υπουργείο μακεδονίας. Μεγάλη ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό στην αθήνα. Ευρώ, που είναι και η. Στα δικαστήρια η αντιπαράθεση του συνδέσμου αυτοκινητιστών ταξί αττικής (σατα) και της εταιρείας taxibeat με τον αρμόδιο υπουργό χρήστο.

Χωρίς ταξί και την πέμπτη η αθήνα.

Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Αιτία των κινητοποιήσεων είναι σχέδια του υπουργείου μεταφορών να απελευθερώσει την αγορά των ταξί αλλά και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Χριστόφορος» ενημερώνει ότι με ομόφωνη απόφαση του. Απολύμανση στο στόλο των οχημάτων ταξί στα γιάννενα 00:54. Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί. Στάσεις εργασίας στα μμμ και 24ωρη απεργία στα ταξί. Πότε απεργούν ταξί μέχρι παρασκευή 22 ιουλίου; Οι οδηγοί εκτός από τη στάση εργασίας θα. Κοινό καθώς οι εργαζόμενοι στα μμμ κάνουν στάσεις εργασίας για το μεσοπρόθεσμο πακέτο μέτρων και οι οδηγοί ταξί απεργούν! Εντολή στους γιατρούς για να χορηγήσουν όλα τα αναγκαία ιατρικά μέσα. Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ. Χωρίς ταξί από δευτέρα θα μείνει όλη η ελλάδα, καθώς η ομοσπονδία των αυτοκινητιστών κήρυξε, την παρασκευή απεργία διαρκείας, με ισχύ από τη δευτέρα 5 νοεμβρίου. Μεγάλη ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό στην αθήνα.

Αναστολη τησ πανελλαδικησ απεργιασ ταξι (5/8/2011). Σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία την προσεχή τρίτη και τετάρτη, 27 και 28 σεπτεμβρίου. Θα ξεκινησω λέγοντας πως ειμαι γιος ιδιοκτήτη ταξί, αρα γνωριζω παρα πολυ καλα και απο πρωτο χερι την δυσκολια του επαγγέλματος και. Απεργία θα έχουν αύριο πέμπτη 8 νοεμβρίου τα ταξί. Το σωματείο ταξί πατρών & περιχώρων «ο αγ.

Αφαντα τα ταξί από τους δρόμους της Αθήνας- Απεργία μέχρι ...
Αφαντα τα ταξί από τους δρόμους της Αθήνας- Απεργία μέχρι ... from images32.inewsgr.com
Μετρο (γραμμή 2 & 3) 24ωρη απεργία. Νέο ραντεβού για απεργία δίνουν οι ιδιοκτήτες ταξί σύμφωνα με πληροφορίες, οι αυτοκινητιστές σχεδιάζουν να συνεχίσουν την απεργία τους στις. Χωρίς ταξί και την πέμπτη η αθήνα. Μεγάλη ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό στην αθήνα. Χειρόφρενο για 12 ώρες από τους οδηγούς. Τι φρέναρε την ύφεση στο τρίμηνο. Στα δικαστήρια η αντιπαράθεση του συνδέσμου αυτοκινητιστών ταξί αττικής (σατα) και της εταιρείας taxibeat με τον αρμόδιο υπουργό χρήστο. Σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία την προσεχή τρίτη και τετάρτη, 27 και 28 σεπτεμβρίου.

Μετ' εμποδίων η κίνηση του επιβατικού κοινού:

Στάση εργασίας από τις 4 τα ξημερώματα αύριο, πέμπτη 8 νοεμβρίου ως τις 16:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας η χώρα. Μετ' εμποδίων η κίνηση του επιβατικού κοινού: Εντολή στους γιατρούς για να χορηγήσουν όλα τα αναγκαία ιατρικά μέσα. Απεργία ταξί σε ολόκληρη τη γερμανία. Ευρώ, που είναι και η. Μεγάλη ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό στην αθήνα. Πότε απεργούν ταξί μέχρι παρασκευή 22 ιουλίου; Στάσεις εργασίας στα μμμ και 24ωρη απεργία στα ταξί. Σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία την προσεχή τρίτη και τετάρτη, 27 και 28 σεπτεμβρίου. Χωρίς ταξί σήμερα (13/6) η αθήνα. Απολύμανση στο στόλο των οχημάτων ταξί στα γιάννενα 00:54. Μετρο (γραμμή 2 & 3) 24ωρη απεργία. Χωρίς ταξί και την πέμπτη η αθήνα.

Δεν κάνουμε πίσω στην απεργία απεργια. Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία.

Posting Komentar

0 Komentar